About

Welkom in het gezelligste café van Roeselare!

Café St. Georges!

Wij gaan er even tussenuit en zijn gesloten van Zondag 19 september tot en met maandag 27 september! Uiteraard zijn jullie allemaal terug welkom op dinsdag 28 september!

Taste The Summer!

Taste The Summer!

Proef de zomer in je glas! Vanaf deze zomer kun je in St. Georges terecht voor de heerlijkste cocktails en mocktails! Haast u naar ons terras of neem eerst een kijkje op onze drankkaart!

Upcoming Events

Upcoming Events

In St. Georges kon je in het verleden al Live-muziek meepikken van verschillende top-bands zoals ‘High Hi’, ‘Equal Idiots’, ‘Sons’, ‘Jacle Bow’, en nog zoveel meer! Helaas heeft Covid ons belemmerd om dit lijstje nog wat uit te breiden. Maar geen paniek! Momenteel zijn we volop bezig aan een nieuwe Live-kalender.

The Wine Is Fine

The Wine Is Fine

Sinds jaar en dag serveren we in St. Georges steeds heerlijke kwaliteitswijnen. Sinds 2020 hebben we, in samenwerking met Thijs van restaurant Gaspar en topsommelier Karel Vandevoorde (Hostellerie St. Nicolas**), onze passie vertaald in een nieuwe wijnwebshop! Klik hieronder om verder te gaan naar de shop!

Hongertje?

Hongertje?

Vanaf heden kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreid assortiment aan heerlijke hapjes! Zoals heerlijke traag gegaarde ribbetjes, diverse kazen, rillette met toastjes en nog zoveel meer! Klik hieronder om verder te gaan naar onze kaart om onze hapjes te ontdekken!

%d bloggers liken dit: