About

Welkom in het gezelligste café van Roeselare!

Café St. Georges!

Werken in St. Georges?

Of je nu op zoek bent naar een fulltime-job, flexijob of vakantiejob, in St. Georges zijn we steeds op zoek achter een extra paar handen! Klik snel verder om de openstaande vacatures te bekijken!

Upcoming Events

In St. Georges kon je in het verleden al Live-muziek meepikken van verschillende top-bands zoals ‘High Hi’, ‘Equal Idiots’, ‘Sons’, ‘Jacle Bow’, en nog zoveel meer! Na een véél te lange pauze wegens covid, staat er weer heel wat op het programma! Klik hieronder voor de agenda, en hopelijk tot snel!

The Wine Is Fine

Sinds jaar en dag serveren we in St. Georges steeds heerlijke kwaliteitswijnen. Sinds 2020 hebben we, in samenwerking met Thijs van restaurant Gaspar en topsommelier Karel Vandevoorde (Hostellerie St. Nicolas**), onze passie vertaald in een nieuwe wijnwebshop! Klik hieronder om verder te gaan naar de shop!

Hongertje?

Vanaf heden kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreid assortiment aan heerlijke hapjes! Zoals heerlijke traag gegaarde ribbetjes, diverse kazen, rillette met toastjes en nog zoveel meer! Ook onze heerlijke spaghetti’s zijn er terug! Kom langs en proef de heerlijke spaghetti bolognaise of de spaghetti St. Georges! Klik hieronder om verder te gaan naar onze kaart om onze hapjes te ontdekken!

%d bloggers liken dit: